KopieerService


Video op DVD over laten zetten bij Radio Stiphout


Video digitaal bewaard, het kwaliteitsverlies gestopt.

De videoband is inmiddels een verouderd medium geworden. Hetzelfde geldt voor bepaalde tapes voor videocamera's zoals Video8 en Hi8. En waarschijnlijk heeft u er behoorlijk veel van thuis liggen. U beseft misschien niet dat de kwaliteit van deze tapes over het algemeen snel achteruit gaat. Bekijkt u nog maar eens uw trouwvideo van 20 jaar terug. Het beeld is beduidend slechter geworden. Het zou erg jammer zijn als uw zorgvuldig bewaarde tapes straks helemaal hun kwaliteit verliezen. Wij kunnen het kwaliteitsverlies stoppen door de videotapes te digitaliseren en op te slaan op DVD. 

VHS, VHS-C, Video 2000, Hi8, Video8, Digital8 en miniDV op DVDWij kunnen de volgende soorten videotapes overzetten op DVD: Video8, Hi8, VHS-C, Digital8, MiniDV, VHS, S-VHS en Video 2000.

 

Het gemak van uw beelden op DVD

Het bekijken van uw oude videobeelden gaat veel gemakkelijker als alles op een DVD staat. U kunt volstaan met uw DVD-speler om al uw oude video's van vroeger te bekijken. 

Prijzen en wijze van aanleveren

Het overzetten van video op DVD kan al vanaf € 10,-* per DVD. Er past ongeveer 2 uur video op 1 DVD. 

 Radio Stiphout behoudt zicht het recht voor om het overzetten van bepaalde videotapes te weigeren. Ook kopiëerbeveiligde video's zoals speelfilms worden niet gedigitaliseerd.

 

*vraag naar de voorwaarden in de winkel.