Technische Service Dienst


 

Onze uiterst deskundige technische (buiten) dienst staat dagelijks voor u klaar om u te adviseren, helpen en het oplossen van problemen.

 

Maak een afspraak via 023-5732649

 

Onze werkwijze:

Het team van Radio Stiphout bestaat uit vakkundig personeel waarbij u altijd terecht kunt voor advies en serviceverlening vóór, tijdens en natuurlijk na uw aankoop. Bij ons geen schreeuwende prijskaarten, lawaai van harde luidsprekers, maar een persoonlijke benadering. Wij hebben alle tijd voor u. U kunt rustig de producten bekijken, horen, zien en ervaren. Wij zullen u van een goed advies voorzien.


Beeld en geluid

Voor beeld en geluid is het belangrijk te weten hoe uw persoonlijke situatie is en wat u precies wilt. Indien u dat wenst komen wij geheel vrijblijvend bij uw thuis kijken zodat wij voor u een systeem op maat kunnen samenstellen en rekening kunnen houden met alle factoren. Het installeren gebeurt op een vakkundige wijze. We zullen voor u alles van A tot Z installeren, wij gaan pas weg als alles perfect functioneert.

  

Wassen en drogen

Bij een wasmachine en droger zijn een aantal factoren heel belangrijk in uw besluitvorming zoals: gezinssamenstelling, plaats waar het apparaat komt te staan, heeft u wel of geen droger, moet er een droger op de wasmachine geplaatst worden en natuurlijk het energieverbruik! Hier kunnen onze medewerkers u goed bij adviseren zodat u de juiste keus kunt maken.
Wij  plaatsen de wasmachine en/of droger op de plek die u wenst, zolder of kelder is geen probleem. Aansluiten en waterpas zetten hoort bij onze service. Wanneer de machine op een trekschakelaar aangesloten moet worden dan kunnen wij dat ter plaatse voor u doen zodat u gelijk kunt wassen of drogen wanneer wij bij u weggaan. Uiteraard  gaan wij pas weg als wij de werking van het apparaat hebben uitgelegd.

 

Koelen en vriezen

Ook voor een koel- en vrieskast zijn een aantal factoren van belang zoals: gezinssamenstelling, gemak (bio-fresh en/of No-frost), geluidsniveau en natuurlijk energieverbruik!
Moet de draairichting van de deur omgezet worden dan kunnen wij dit voor u doen.

 

Inbouw apparatuur

Inbouw apparatuur is maatwerk, elke keuken is anders. Omdat de keuze voor het juiste product maatwerk is komen wij vrijblijvend bij u kijken naar uw huidige situatie en nemen wij de juiste maten op. Dan kunt u verzekerd zijn dat u het juiste product aanschaft.