Over EuronicsOm voor u het grootste voordeel te behalen en over de beste kennis te beschikken zijn wij aangesloten bij Europa's grootste inkooporganisatie Euronics.

Maar wat is en doet Euronics nu eigenlijk?

 

Altijd in de buurt

Euronics is een landelijk opererende winkelformule. U vindt altijd wel een vestiging bij u in de buurt. In onze sfeervolle winkels, waar ook de eigenaar zelf aanwezig is, wordt u door deskundig personeel vriendelijk en in alle rust geadviseerd over de producten en services die we u bieden.

 

Internationaal

Met ruim 11.000 zaken in meer dan 30 landen behoren we tot Europa’s grootste spelers in de markt voor consumentenelektronica (wit- en bruingoed). Daardoor kunnen we zeer groot inkopen en uiterst scherpe prijzen bedingen. En daar heeft u in onze winkels direct profijt van.

 

Duidelijke informatie en uitstekende productkennis

Als geen ander beseffen wij hoe belangrijk het is dat u goed geïnformeerd bent bij het maken van uw keuze. Goede informatie voorkomt teleurstellingen achteraf. Het winkelpersoneel van Euronics is zeer ervaren, beschikt over veel productkennis en kan u precies vertellen wat voor u de beste oplossing is.

 

Service

Naast optimale informatie en een uitgebreid assortiment bieden wij u nog veel meer service. Onze eigen bezorgdienst staat voor u klaar om uw aankoop nog dezelfde dag bij u thuis te bezorgen en aan te sluiten, zodat u er meteen van kunt genieten. Mocht er ooit onverhoopt iets stuk gaan, dan zorgt onze reparatieafdeling ervoor dat het probleem snel en vakkundig wordt verholpen. En heeft u later nog vragen over het gebruik of de mogelijkheden van uw aankoop, dan horen wij dat graag van u. Samen met Euronics komt u er altijd uit.