Welke televisie past bij u?

verschillende technieken uitgelegd...


QLed

QLED is de nieuwste TV-innovatie van Samsung. Als u kiest voor QLED, kiest u voor 100% kleurvolume tot in het kleinste detail en natuurgetrouwe beelden. Dat zorgt ervoor dat u heel ontspannen naar een film of serie kijkt en geniet van een hoge beeldkwaliteit. Door het nieuwe tv-paneel geeft de QLED TV alle details perfect weer, en dat ongeacht of u kijkt in een donkere of lichte omgeving. En door de technologie van de Samsung QLED maakt het niet meer uit waar u zit, vanuit iedere positie is het beeld van dezelfde kwaliteit. Geen gevecht meer om de beste plek! Meer...

Oled

OLED is de techniek van de toekomst. En die toekomst begint eerder dan u denkt! OLED TV’s geven licht vanuit de pixels in het scherm. En omdat elke pixel zelf licht geeft, is er geen achtergrondverlichting nodig. Hierdoor geniet u van het diepste zwart en de meest levendige kleuren. Waar u ook naar kijkt, u zit altijd middenin de actie en geniet van de meest levensechte beelden. Goed om te weten wanneer u een nieuwe TV gaat kopen en de komende jaren van de beste beeldkwaliteit wilt genieten!

 

Meer over Oled televisies...

Led

Op zoek naar een gewoon góede TV? Kies voor een LED TV! U heeft de keuze uit Full HD en Ultra HD. En de meeste LED TV’s zijn uitgerust met Smart-functies. Door middel van handige apps als Uitzending Gemist, YouTube en Netflix heeft u altijd toegang tot uw favoriete content! Bent u op zoek naar een wat kleinere TV? LED TV’s zijn ook in kleinere formaten verkrijgbaar.

 

 

 

 

Meer informatie en modellen hieronder..