It's all about IT...

laptops

De laptop (of notebook) is niet meer weg te denken uit onze huiskamers door het gemak en de veelzijdigheid die ze bieden. In korte tijd hebben ze de 'vaste' opstelling naar een flexibele oplossing weten om te draaien. Van een zeer geavanceerd model tot een basismodel, alles is leverbaar en veelal uit voorraad leverbaar.

netwerk

Misschien heeft u een router die het niet mee zo goed doet als in het begin terwijl uw provider u voldoende data levert om snel internet te kunnen gebruiken. Ook heeft u (ongemerkt) steeds meer apparaten die in verbinding staan met internet, denk aan de tv, thermostaat etcetera.. Vaak komt dit door een verouderde router. De oplossing? Een nieuwe router aanschaffen!

printers

Het gemak van thuis printen wordt vaak onderschat. Hoe makkelijk is het om naast die leuke vakantiefoto's ook de recepten, belastingaangifte en allerhande overige documenten rechtstreeks vanaf de bank uit te printen? Of even een kopietje maken en iets inscannen? Gemak dient de mens! Ook de accessoires leveren wij, veelal uit voorraad!


tablets

telecom

mediaspelers