Inbouw- cq. vervangingsapparatuur


 

 Is uw apparaat aan vervanging toe? 


Is uw inbouwapparaat aan vervanging toe? Of kan de apparatuur in uw keuken wel een opfrisbeurt gebruiken? Dan bent u bij ons op de juiste plaats. Wij bieden u een uitstekende keuze in alle topmerken keukenapparatuur.  
En voor een prijs waar zelfs uw keukenleverancier vaak niet aan kan tippen!
 
Waar moet u op letten bij de aanschaf voor inbouwapparaten?
In de eerste plaats is de maatvoering natuurlijk van belang. Het apparaat moet immers precies passen op de plaats waar u het nodig heeft! Meten is weten. Maar welke maat heeft u nu precies nodig? Dit kan per product verschillen.
Om zeker te zijn dat alles goed past zonder hak- en breekwerk zullen wij eerst bij u langs komen om de exacte maat op te nemen.
De meeste apparatuur zal na het inmeten binnen 1 a 2 werkdagen bij u geleverd en vakkundig geplaatst worden.
Voor het verwijderen van verpakkingsmateriaal en oude apparatuur zullen wij zorgdragen.
Gewoon...zoals u dat van ons gewend bent!
 
Wat moet ik doen als mijn huidige apparaat aan vervanging toe is?
U kunt bij ons terecht voor al uw vragen over het vervangen van uw huidige apparatuur, ons team bestaat louter uit deskundige vakmensen.
Graag komen we bij u thuis om een en ander in te meten, tevens zullen wij u dan adviseren over de mogelijkheden en prijs.

Inbouwen hoeft geen probleem te zijn
Het inbouwen van het nieuwe apparaat is voor onze buitendienst een peuleschil. Zij putten uit jarenlange ervaring en zullen voor iedere situatie een passende oplossing bieden.
De voordelen van Radio Stiphout
In ons inbouwassortiment  treft u overigens uitsluitend A-merken binnen het inbouwsegment aan, zoals Bosch, Siemens, Miele, Smeg, Atag, Pelgrim, Etna en AEG. Wij kiezen bewust voor deze topmerken die significant beter, zuiniger en meer betrouwbaar zijn dan B-merken die bijvoorbeeld de bouwmarkten aanbieden. Kortom, kiest u voor eeninbouwapparaat van Radio Stiphout, heeft u altijd een betrouwbare keus gemaakt.
 
Informatie
Wenst u meer informatie of heeft u specifieke vragen overinbouwapparatuur, kom dan vrijblijvend naar de winkel of maak een adviesafspraak via telefoonnummer 023-5732649 of stuur een berichtje naar zandvoort@radiostiphout.nl
Wij zullen dan per omgaande een afspraak met u maken.