Uw huishouden makkelijker maken?

wassen

Wij begrijpen als geen ander dat het niet altijd even makkelijk is om de juiste wasmachine te vinden binnen dat enorme aanbod. Om de beste keuze te maken, adviseren wij om te letten op het vulgewicht van de wasmachine en uw gezinssamenstelling. Bestaat uw gezin uit 1 tot 2 personen? Kies dan voor een vulgewicht t/m 7 kg. Kies bij een gezin van 3 tot 5 personen voor een vulgewicht van 7 t/m 9 kg en bij 6 of meer personen voor 9 kg of meer.

Het toerental van uw wasmachine bepaalt hoe droog uw was eruit komt. Heeft u een groot huis of maakt u gebruik van een wasdroger? Dan adviseren wij een toerental van 1200 of 1400 toeren. De droger zorgt dan voor het echte droogwerk. Indien u een kleiner huis en geen droger heeft, dan adviseren wij een toerental van 1600 toeren. U profiteert van drogere was en minder vocht in huis.

drogen

Bent u op zoek naar een nieuwe wasdroger? Met onze tips heeft u ‘m zo gevonden! U kunt kiezen uit condensdrogers, afvoerdrogers en warmtepompdrogers. Wilt u de wasdroger meerdere keren per week gebruiken en vindt u het belangrijk dat hij energiezuinig is? Kies dan voor een warmtepompdroger.

Het voordeel van een condensdroger is dat u geen afvoer naar buiten hoeft te hebben. Ideaal voor in de badkamer of op zolder. Natuurlijk is dit niet het enige dat belangrijk is bij de aanschaf van een droger. Daarom krijgt u bij ons advies op maat. In de winkel helpen wij u graag met het maken van de juiste keuze! 

 

 

 

 

 

strijken

Strijkijzers zijn er in verschillende soorten en maten. Vrijwel alle strijkijzers hebben tegenwoordig een stoomfunctie. Een stoomstrijkijzer geeft stoom af, zodat u gemakkelijk kunt strijken en kreukels sneller verdwijnen. Dit is ideaal voor het strijken van kleine hoeveelheden wasgoed. Een stoomsysteem heeft een losse watertank, in plaats van water in het strijkijzer zelf. Hierdoor past er meer water in de tank, wordt de stoom krachtiger en is de strijkbout lichter. Een stoomsysteem is handig als u grote hoeveelheden wilt strijken. Bent u op zoek naar een totaaloplossing? Kies dan voor een strijkmachine, waarmee u uw kleding weer laat stralen.


vloerbehandeling

Of u nu op zoek bent naar een goede stofzuiger, een kruimeldief of stoomreiniger, wij zullen uw wensen altijd omzetten in de juiste keuze.

Met of zonder zak, op een accu of met snoer, voor thuis of op de camping, er is inmiddels zoveel keuze uit merken en modellen waarin wij wél de bomen door het bos kunnen zien. 

luchtbehandeling

Luchtbehandeling is voor ons veel meer dan een ventilator tijdens de zomer of een extra straalkachel in de koudere dagen... U kunt het zich tegenwoordig op zeer eenvoudige wijze het hele jaar rond zo comfortabel maken als u wenst. Compact en doeltreffende luchtbehandeling voor ieder budget en wensen.